opreaioanamaria
602 poze   4715 vizite

sakura

sakura haruno o fata tare dragutza pe care o adorr. k sa nu uitati sa va alegeti o poza

Sakura Haruno (春野 サクラ, Haruno Sakura?) este un personaj fictiv din serialul anime şi manga Naruto creat de Masashi Kishimoto. În serie, Sakura a devenit o conducătoare de sex feminin. Kishimoto a avut dificultăţi în crearea desenului ei, punându-se accent în mod inadecvat pe anumite părţi ale ei, cum ar fi fruntea mare.

În anime şi manga, Sakura este o kunoichi din Satul Ascuns între Frunze ce face parte din Echipa 7 a cărei membri sunt Sakura Haruno, Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha şi Senseiul lor, Kakashi Hatake. Iniţial, Sakura are o dragoste nebună pentru Sasuke, sunsţinându-l întotdeauna şi indignândul pe Naruto. În cursul seriei, ea devine o persoană care se conduce singură şi începe de al aprecia şi al accepta pe Naruto; în partea a II-a ea începe să dezvolte o relaţie mai strânsă cu el, în scopul de al aduce pe colegul lor, Sasuke, înapoi. Sakura a apărut în mai multe părţi din Naruto mass-media, inclusiv în cele 4 OVA prezentate în serie şi în mai multe jocuri video.

Numeroase publicaţii anime şi manga au lăudat şi criticat caracterul Sakura. Ea a fost iniţial observată ca un stereotip shōnen de caractere, servind ca o dragoste de interes pentru protagonist. Printre cititorii de bază a benzii desenate Naruto Sakura a devenit foarte populară. Mai multe piese de marfă au fost puse în asemănarea lui Sakura, inclusiv o păpusă de pluş şi o cheie în lanţuri.
Cuprins
[arată]

* 1 Personalitate
* 2 Misiuni complete
* 3 Abilităţi
* 4 Jutsu
* 5 Bibliografie
* 6 Referinţe

[modifică] Personalitate
Sakura aşa cum apare în Partea a 2-a.

La începutul seriei, Sakura este îndrăgostită de Sasuke Uchiha, pentru că arată bine, are o atitudine misterioasă şi talent enorm. Din acest motiv multe din apariţiile Sakurei de la începutul seriei sunt pentru a-i câştiga afecţiunea lui. În timp ce povestea progresează, Sakura devine îngrijorată că Sasuke o va abandona pe ea şi tot Satul Ascuns în Frunze în căutarea lui pentru putere. Când temerile ei se adeveresc, Sakura face tot ce poate pentru a-l împiedica să plece, declarându-i sentimentele sale de dragoste pentru el. Deşi cuvintele ei l-au atins, Sakura nu l-a putut opri pe Sasuke să plece din Konoha. De atunci Sakura şi-a făcut un obectiv, acela de a-l aduce inapoi pe Sasuke. În partea a II-a, deşi are încă griji legate de bunăstarea lui şi nu permite altora să-l insulte pe Sasuke, Sakura este dispusă să-l atace, pentru a-şi apăra echipa.

Relaţiile Sakurei cu Naruto, suferă modificări în întreaga serie. La început, Sakura îl consideră pe Naruto doar un idiot care încearcă să-i distrugă viaţa, dar, în timp ce povestea progresează, Sakura îşi dă seama că l-a judecat greşit. După ce Sasuke pleacă din Konoha, Sakura îl roagă pe Naruto să-l aducă pe Sasuke înapoi. Având o pasiune pentru Sakura, Naruto face tot ce-i stă-n putere pentru a-i îndeplini dorinţa. Deşi nu reuşeşte şi ajunge în spital Naruto jură că într-o zi îşi va îndeplini promisiunea. Sakura îşi petrece cei doi ani şi jumătate antrenându-se, pentru a-l putea ajuta pe Naruto în încercarea lui. În partea a II-a, în timp ce-l caută pe Sasuke, Sakura află de greutăţile pe care trebuie să le înfrunte Naruto pentru a-i îndeplini dorinţa: Orochimaru, Akatsuki, vulpea cu 9 cozi şi devine mai protectivă, încercând să-l ajute să le depăşească.
[modifică] Misiuni complete

* D-Rank: 12
* C-Rank: 9
* B-Rank: 6
* A-Rank: 7
* S-Rank: 0

[modifică] Abilităţi

În partea I, Sakura are în mare măsură abilităţi slabe şi nedezvoltate. În timp ce ea a dovedit că este foarte bună la abilităţile ninja de bază, Sakura este lipsită de orice alt set de trăsturi în afară de cele ale Echipei 7. Profesorul ei, Kakashi Hatake, a apreciato pentru că are un control excelent asupra chakrei ei, dar nu ştie până în partea a II-a cum să folosească această capacitate pentru a profita de ea.

După antrenamentul cu Tsunade care durează doi ani şi jumătate, Sakura achiziţionează două abilităţi care se bazează pe capacitatea de a-şi controla excelent chakra. Prima abiltate constă în capacitatea de a vindeca rănile, iar cea de-a doua constă în capacitatea de a distruge orice obiect din jur doar cu pumnii cu cea mai mare uşurinţă.
[modifică] Jutsu

* Tehnica braţului puternic
* Impactul înfloririi cireşei
* Tehnica extragerii veninului
Gen Feminin
Vârstă 12[1]-13[2] (În Partea I a seriei)
15 (În Partea II)[3]
Data naşterii 28 martie[2]
Culoarea părului Roz
Culoarea ochilor Verde
Specialitate Ninja (rang Chunin)[2]
Familie mama Hitomi Haruno, tata Yasuo Haruno
1ASakuraHaruno
1ASakuraHaruno
24
24
11810771_DCKOCJGGM
11810771_DCKOCJGGM
13556230_QATBWFQFM
13556230_QATBWFQFM
14163963_KBXETEFQE
14163963_KBXETEFQE
14164344_CCDGOZIXX
14164344_CCDGOZIXX
14660261_GDQCPJGUP
14660261_GDQCPJGUP
AWXPPRTEVVAFQEZXXAE
AWXPPRTEVVAFQEZXXAE
GJJKZQXZSRVZLAUAGGK
GJJKZQXZSRVZLAUAGGK
QTNSXTPFCOXBAZUQPVA
QTNSXTPFCOXBAZUQPVA
MXJEGAJYSTEHXITMAYB
MXJEGAJYSTEHXITMAYB
Sakura_kimono_
Sakura_kimono_

Comentarii album • 3
andreuca82 3 august 2010  
dragutza si frumosa...ap dupa parerea mea hinata sakura ino si temari sunt cele mai frumose fete din Naruto
Raportează
opreaioanamaria 5 august 2010  
idem si la fel dar...cred ca si tsunade e ff simpatika nu? e femeie nu fata insa e o scumpika
Raportează
floaredecires 12 mai 2010  
super tari pzoele ...sakura e personajul meu preferat
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.