opreaioanamaria
602 poze   4715 vizite

naruto

Naruto Uzumaki este principalul protagonist al seriilor Naruto. Naruto este un ninja afiliat cu satul Konoha, dorind sa devina un Hokage, sau liderul satului. Datorita faptului ca este gazda Vulpii cu Noua Cozi, este evitat de ceilalti sateni. El compenseaza acest lucru cu personalitatea sa si pe parcursul seriilor, reuseste sa se împrieteneasca cu alti ninja din satul Konoha si din alte sate. Are o relatie foarte apropiata cu colegul lui ninja, Sasuke Uchiha tratându-l ca un frate. Naruto este foarte ambitios,copilaros,independent,prietenos si foarte incapatat.În seria japoneză este dublat de Junko Takeuchi iar în cea engleză de Maile Flanagan. Naruto este nascut pe 10 octombrie, zodia balanţei.
Inamici
Akatsuki

Orochimaru

Tatăl lui Naruto, Al patrulea Hokage, a sigilat periculoasa Vulpe cu Nouă cozi in corpul lui Naruto cu costul propriei vieţi, lasându-l orfan. Naruto nu a fost iubit şi nu i-a fost acordată atenţie în timpul copilăriei, deoarece sătenii din Konoha s-au purtat urât cu el pentru că este containerul Vulpii cu nouă cozi. Dorind ceea ce i-a lipsit toată viaţa, visul lui Naruto este să devină Hokage, protectorul satului, sperând că îi va aduce recunoaşterea şi respectul sătenilor. Pentru a obţine acest titlu, Naruto are o determinare puternică, fiind întotdeauna încrezător că poate îndeplini orice sarcină cu uşurinţă. Eforturile lui Naruto au dat roade, pe parcursul seriei el fiind recunoscut de multe personaje că într-o zi va fi un excelent Hokage.

De la introducerea lui, determinarea lui Naruto a avut ca rezultat că unele din trăsăturile lui îi mângâie pe cei din jur, astfel încat în Partea a 2-a, profesorul lui, Kakashi Hatake, spune că aceasta este puterea specială a lui Naruto. După ce Gaara a fost învins de Naruto în luptă, el îşi dă seama că puterea adevărată este arătată atunci cand lupţi pentru cei dragi şi nu pentru sine.Aceste schimbări, pe care celelalte personaje le întampină, servesc ca morală pentru secvenţa din care fac parte şi treptat devin caracteristica principală a acestor caractere.

Prin abilitatea sa de a-i schimba pe ceilalţi, Naruto a dobândit prietenii care i-au lipsit în copilărie. Printre multele prietenii pe care le-a format, niciuna nu este mai puternică decât acea pe care o are cu cei doi coechipieri: Sasuke Uchiha şi Sakura Haruno. Cu Sasuke, Naruto împarte o relaţie competitiva pe care o considera ca o frăţie. Chiar dacă Sasuke îl trădeză pe Naruto şi restul Konohăi la sfârşitul Părţii 1, Naruto îşi păstrează ataşamentul faţă de Sasuke, fiind gata să se ia de oricine vorbeşte urât de el.Faţă de Sakura, Naruto are o adâncă dedicaţie pentru ea, înrădăcinata în iubirea ce o are faţă de ea de ani. Ataşamentul lui Naruto faţă de Sakura este atât de puternic încât ar face orice ca ea să fie fericită, jurând chiar să-l aducă înapoi pe Sasuke.

Jutsu-uri folosite

* Tehnica Umbrelor Clonate (Kage Bunshin no Jutsu)
* Tehnica Multi-Umbrelor Clonate (Tajuu Kage Bunshin no Jutsu)
* Formaţia de jaz Naruto Uzumaki (Uzumaki Naruto Rendan)
* Formaţia de jaz 2000 Naruto Uzumaki
* Ghidul Ninja a lui Naruto
* Tehnica Sexy (Sexy no Jutsu)
* Tehnica Harem (Harem no Jutsu)
* Rasengan
* Kiuuby Rasengan
* Rasengan gigant (Oodama Rasengan)
* Stilul Vânt: Rasengan (Fuuton: Rasengan)
* Stilul Vânt: Rasenshuriken (Fuuton: Rasenshuriken)
* Jutsu Invocare (Kuchiyose no Jutsu)
* Transformare în demonul vulpe
* Sfera ameninţătoare a vulpii cu 4 cozi (Post transformation)
* Peste tot shuriken
* Senjutsu
* Stilul eremit
* Unealta zburătoare
* Rasengan dublu
* Rasenrengan
* Arta eremită: Rasenrengan
* Arta eremită: Rasengan gigant
* Sfera ameninţătoare a vulpii cu 6 cozi
* Broasca Fu
ggggggg
ggggggg
TUIWKMKWXXNRFGWNLQP
TUIWKMKWXXNRFGWNLQP
JHDOFPRLIYGKMTGDKFE
JHDOFPRLIYGKMTGDKFE
LZJJSLNLPWNLKFUXUCC
LZJJSLNLPWNLKFUXUCC
14694195_BCOFKPLOA
14694195_BCOFKPLOA
WZPHLWBOXWUGZWMJFJE
WZPHLWBOXWUGZWMJFJE
15841238_EFCGAVUFM
15841238_EFCGAVUFM
:X:X
:X:X
13029943_VXDTYTIMN
13029943_VXDTYTIMN
684
684
17465634_HXAGNDUPX
17465634_HXAGNDUPX

Comentarii album • 4
HINA97 13 martie 2011  
thhare frumizzzxxxiiiiii
Raportează
andreuca82 3 august 2010  
i love Naruto ......cel mai dragutz baiat:x
Raportează
Terra11 25 iunie 2010  
baiatul remen
Raportează
opreaioanamaria 3 iulie 2010  
=))
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.